Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Politika

Liepājas domes "Saskaņas" deputāti vairs nav pārstāvēti nodaļas valdē

© f64

Trīs pašreizējie partijas "Saskaņa" deputāti Liepājas domē, tostarp Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks un līdzšinējais "Saskaņas" Liepājas nodaļas vadītājs Jurijs Hadarovičs, vairs nav pārstāvēti "Saskaņas" Liepājas nodaļas valdē, kas tika pārvēlēta jūnija sākumā.

Liepājas nodaļa drīzumā izvērtēs deputātu padarītos darbus, bet viņu iekļaušana "Saskaņas" kandidātu sarakstā nākamajās pašvaldību vēlēšanās būs atkarīga no deputātu paveiktā un viņiem pašiem, aģentūru LETA informēja partijas "Saskaņa" Kurzemes reģiona koordinators un Liepājas nodaļas valdes loceklis Valērijs Agešins.

Pēc iepriekšējām pašvaldību vēlēšanām no "Saskaņas" ievēlētie deputāti - Hadarovičs, Naums Vorobeičiks un Romans Miloslavskis - kopā ar vēlēšanās uzvarējušo Liepājas partiju izveidoja domes koalīciju, bet Hadarovičs tika ievēlēts par domes priekšsēdētāja vietnieku tūrisma un investīciju jautājumos.

"Pēdējā laikā starp šiem trim deputātiem bija parādījušās pretrunas, viņi savā starpā nedzīvoja draudzīgi un nestrādāja kā viena komanda. Šādu notikumu attīstību Liepājas nodaļa nevarēja pieļaut," skaidroja Agešins.

Meklējot izeju no šīs situācijas, nolemts, ka savstarpēji konfliktējošajiem deputātiem Liepājas nodaļas valdes darbā nebūtu jāpiedalās. Liepājas nodaļas kopsapulcē ar balsu vairākumu jūnija sākumā pārvēlēta Liepājas nodaļas valde, kurā pašreizējie Liepājas domes deputāti vairs nav pārstāvēti. Pirms tam Liepājas nodaļas vadītājs bija Hadarovičs, un valdē iepriekš darbojās arī Miloslavskis. Par jauno Liepājas nodaļas vadītāju ievēlēts iepriekšējā sasaukuma Liepājas domes deputāts Sergejs Dikterjovs.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā

Turpinājumu lasi nākamajā lapā