Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Politika

Deputāts Kaimiņš uzskata, ka Balodis viņam "sistemātiski piedraud"

Deputāts A. Kaimiņš pauž savu neapmierinātību ar komisijas priekšsēdētāja R. Baloža vadības stilu © f64

Saeimas deputāts Arturs Kaimiņš, kurš ir viens no aktīvākajiem Zolitūdes traģēdijas parlamentārās izmeklēšanas komisijas locekļiem, ir uzfilmējis kārtējo video, kurā skaidri pauž savu neapmierinātību ar komisijas priekšsēdētāja Ringolda Baloža (No sirds Latvijai) vadības stilu un komisijas darbību.

Jau sēdes sākumā jaunais tautas kalps piefiksēja, ka komisijas sekretārs Ints Dālderis (Vienotība) kavējis 10 minūtes, bet vēlāk atzīmējis, ka R. Balodis viņam "sistēmātiski piedraud". Jāpiezīmē, ka jau kopš pašas sēdes sākuma starp abiem politiķiem izveidojās asas disukusijas.

Tāpat A.Kaimiņš punktuāli piefiksējis, ka sēdi nezināmu akstākļu dēļ kavējusi arī komisijas priekšsēdētāja biedre Regīna Ločmele - Luņova (Saskaņa). 

Turpinājumā deputāts A. Kaimiņš vēlējās uzdot divus jautājumus bijušajam ekonomikas ministram Vjačeslavam Dombrovskim, taču jau pirmajā jautājumā pietrūka zināšanu, jo A. Kaimiņš nebija noprecizējis, ka pirms Zolitūdes traģēdijas ekonomikas ministrs bija Daniels Pavļuts, nevis V. Dombrovskis.