Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Zobārsts šokē mazu meiteni, ieliekot viņai sudraba zobus

© Scanpix

Daudziem no mums došanās pie zobārsta sagādā lielu nepatiku, taču mazajai Savannai no ASV zobārsta apmeklējums izvērtās par īstu šausmu stāstu.

Kādā dienā Savanna kopā ar mammu Ališu devās pie zobārsta, lai apturētu radušās sāpes viņas mutes dobumā. Meitenei tika konstatēti četru zobu bojājumi, kurus zobārsts ātri vien novērsa. Kad mamma kopā ar savu meitu jau bija ceļā uz mājām un ielūkojās meitas mutē, viņu pārņēma milzīgs šoks – visi Savannas zobi bija aplikti ar sudraba kronīšiem, vēsta portāls „Yahoo.com”.

Vēlāk Ališa sazinājās Fīniksas zobārstniecības asociāciju, kas pēc izmeklēšanas atzina, ka Savannas zobārsta lēmums bijis pareizs, jo citādāk mazās meitenes zobos varēja sākties vēl nopietnāki bojājumi.

Pati mamma gan neslēpa savu sašutumu, sakot, ka nebija gaidījusi ieraudzīt savas meitiņas zobus sudraba krāsā, jo viņas bija devušās tikai salabot četrus radušos caurumus.

Pēc šī nelaimīgā stāsta nonākšanas medijos kāds zobārsts pieteicās palīdzēt mazajai Savannai, un ar speciālu aparatūru padarīja viņas zobus atkal baltus. Atliek vien cerēt, ka tas uzlabos Savannas attieksmi pret turpmākajiem zobārsta apmeklējumiem.