Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Marijampoles mēra palīgs, iespējams, uzdevies par plastikas ķirurgu: piedāvājis meitenei veikt dzimumorgānu operāciju

© Pixabay.com

Skandāls Lietuvā - kāda meitene Marijampoles mēra palīgu tur aizdomās par uzdošanos par plastikas ķirurgu. Politiķis, uzdodoties par slavenu plastikas ķirurgu, lūdzis meitenei sūtīt intīmas fotogrāfijas, raksta tv3.lt.

Plastiskās ķirurģijas klīnika vērsās pie tiesībsargājošām iestādēm, bet politiķis pameta mēra palīga darbu, lai gan apgalvo, ka ir apmelots.

Marijampoles mēra palīgu, sociāldemokrātu Karoli Dvuli pieķēra neparastās darbībās. Sieviete, kas sniedza informāciju TV3 ziņām, apgalvo, ka politiķis piedāvājis lētākas krūšu un intīmās plastiskās operācijas.

Politiķis meitenei esot atsūtījis kāda Kauņā strādājoša plastikas ķirurga profilu "Facebook" ar ziņu, ka viņš pazīst ārstu un varēs operēt lētāk, izmantojot kompensācijas. Drīz vien meitene arī e-pastā sāka sazināties ar iespējamo plastikas ķirurgu. Viņš detalizēti precizēja cenu - dārgākais pakalpojums izmaksātu 3000 eiro.

Pats plastikas ķirurgs Donats Samsanavičs ir satriekts, ka kāds izmantojis viņa vārdu. “Sliktākais ir tas, ka tika nopludinātas pacientes bildes. Mēs saviem pacientiem vēlamies atgādināt, lai tie ievēro modrību, lai viņi nevienam nesūta fotogrāfijas,” atgādina plastikas ķirurgs D. Samsanavičs.

Kad meitene sūdzējusies, ka viņai nav tik daudz naudas, no politiķa profila saņemta atbilde: "Es par to samaksāšu."

Meitenes sūtītās ziņas ir pilnas ar intīmu saturu. Iespējamais ķirurgs it kā lūdza nosūtīt kailu krūšu fotoattēlus, kā arī vaicāja, vai viņa vēlas dzimumorgānu operāciju.

“Cilvēks ne tikai atdarināja ārsta profilu, bet arī profesionāli uzdeva jautājumus, lūdza atsūtīt savas intīmās fotogrāfijas. Varbūt tāpēc, lai iegūtu kaut kāda pornogrāfiska satura fotogrāfijas,” komentē klīnikas vadītāja Rote Samsanavičiene.

Tomēr pats mēra palīgs saka, ka kāds, iespējams, ir nozadzis viņa sociālo tīklu lapu, un apgalvo, ka viņš pats nav rakstījis nekādas ziņas.

“Es negribu komentēt visus tos jautājumus, es nevaru pateikt, no kurienes tā informācija nāca, kā tā tur nokļuva. Tiesībsargājošā izmeklēšana, iespējams, atbildēs uz visiem šiem jautājumiem,” teica politiķis.

Tiesa, no šī paša profila meitenei nosūtītas arī audio ziņas: balss ļoti līdzīga mēra palīga balsij.

"Es to dzirdēju vairāk nekā vienu reizi. Balss tiešām ir līdzīga manai. Cik tas ir autentiski, no kurienes ņemts - nevaru atbildēt,” apliecina politiķis.

Meitene stāsta, ka šobrīd strādā Itālijā par modeli.

Klīnika ir sazinājusies ar tiesībsargājošajām iestādēm, lai amatpersonas varētu sākt izmeklēšanu.