Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Izvarotājs, kuru Putins apžēlojis par piedalīšanos karā Ukrainā, pastrādājis jaunu noziegumu

© Pixabay.com

Krievu noziedznieks Nikolajs Ņečajevs, kurš iepriekš tiesāts par izvarošanu, atgriežoties no “speciālās operācijas” Ukrainā, paveicis jaunu noziegumu pret nepilngadīgu meiteni, ziņo "dialog.ua".

Permā Krievijas Federācijā par jaunu noziegumu aizturēts 38 gadus vecais Nikolajs Ņečajevs, kurš iepriekš izcieta sodu par izvarošanu, bet tika apžēlots ar prezidenta Vladimira Putina īpašu dekrētu par dalību karā Ukrainā.

Šoreiz cietusi skolniece. Ņečajevs iepriekš bija sodīts par laupīšanu un seksuālu vardarbību. Sodu par saviem noziegumiem viņš izcieta nepilnīgi - atrodoties cietumā, viņš tika savervēts “speciālajai operācijai” Ukrainā un parakstīja līgumu uz sešiem mēnešiem.

Izvarotājs 2023. gada maijā devās karot Ukrainā, bet novembrī atgriezās Permā un tika atbrīvots, jo tika apžēlots.

Pēc mazliet vairāk nekā trīs mēnešu uzturēšanās brīvībā, 2024. gada februārī, viņš uzbruka 14 gadus vecai skolniecei un meiteni izvaroja. Atsaucoties uz Krievijas Iekšlietu ministriju, ir ierosināta krimināllieta, Ņečajevs tika aizturēts, atrodas pirmstiesas aizturēšanas izolatorā un acīmredzot cer atkal izvairīties no pilna ieslodzījuma, atkal iestājoties kādā Krievijas privāto kaujinieku vienībā vai Krievijas Federācijas bruņotajos spēkos.