Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Seriāla “Emīlija Parīzē” zvaigzne gandrīz nomirst atvaļinājuma laikā

© Scanpix

Amerikāņu aktrise, slavenā seriāla "Emīlija Parīzē" zvaigzne Ešlija Pārka gandrīz nomira, atrodoties atvaļinājumā Taizemē. Par šokējošo ziņu viņa paziņoja savā “Instagram”, ievietojot fotogrāfiju no intensīvās terapijas nodaļas.

"Es vilcinājos dalīties ar notiekošo, jo joprojām esmu uz atlabšanas ceļa. Es tikai tagad atkopjos no 2024. gada pirmajām nedēļām, un vienīgais vārds, kas man nāk prātā, ir - paldies!

Atvaļinājumā pagājušā gada decembrī slimība, kas sākās ar parastu tonsilītu, pārauga kritiskā septiskā šokā, kas inficēja un sabojāja vairākus manus orgānus,” raksta aktrise.

Viņa arī norādīja, ka bez sava mīļotā filmas “Emīlija Parīzē” aktiera Pola Formena atbalsta viņa to visu nebūtu varējusi pārdzīvot.

Viņa arī pateicās ārstiem par savlaicīgu palīdzības sniegšanu un viņas dzīvības izglābšanu.

Fani sāka novēlēt Ešlijai atveseļošanos un rakstīja atbalsta vārdus. Pārksas vēstījumu komentēja arī seriāla “Emīlija Parīzē” galvenā varone un viņas draudzene aktrise Lilija Kolinsa.

"Es tik tikko varu noskatīties uz šīm fotogrāfijām bez raudāšanas. Es tevi mīlu un vienmēr esmu pateicīga par to, ka tu esi. Un esmu pateicīga arī Polam par viņa neticami lielo sirdi un par to, ka viņš ir klāt ik uz soļa. Nevaru vien sagaidīt, kad būs iespējams tevi apskaut," rakstīja Kolinsa.