Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Svinot kāzas 10 dienas, apprecējies Āzijas visiekārojamākais vecpuisis

© Scanpix

Brunejas princis Abduls Matīns, kurš nereti tiek slavēts par savu labo izskatu, nosvinējis karaliskas kāzas - svinības ilga desmit dienas, raksta bbc.com.

Par savām attiecībām princis sabiedrībai pavēstīja pagājušā gada decembrī, paziņojot par saderināšanos ar Janu Muliju Anišu Rosnu.

Šis paziņojums pārsteidza daudzus prinča fanus, kurš savulaik tika saukts par vienu no Āzijas visiekārojamākajiem vecpuišiem.

Prinča līgava ir Brunejas līdera sultāna Hasanala Bolkijas padomdevēja mazmeita.

Tiek ziņots, ka viņai pieder modes un tūrisma uzņēmums.

Ceremonijas laikā, kas notika Istanas Nurul Iman pilī, 32 gadus vecais princis Abduls Matīns bija ģērbies svinīgā formā, bet viņa 29 gadus vecā līgava bija tērpusies garā baltā kleitā.

5000 kāzu viesu vidū bija karaļnamu pārstāvji no Saūda Arābijas un Jordānijas, kā arī Indonēzijas prezidents Džoko Vidodo un Filipīnu līderis Ferdinands Markoss jaunākais.

Princis Matīns ir plaši pazīstams sociālajos medijos - viņam ir vairāk nekā 2,5 miljoni sekotāju vietnē “Instagram” un tūkstošiem “TikTok”.

"2024. gads sākas ar sirds sāpēm,” rakstīja kāda sekotāja, bet cita viņu jokojot nosauca par "starptautisku siržu lauzēju".

Princis Matīns ir pasaulē visilgāk valdošā monarha un viena no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē desmitais bērns.