Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Krievijā izgāžas Putina uzstāšanās televīzijā

© Scanpix

Raidījums “Gada rezultāti” ar Krievijas prezidenta piedalīšanos ieņēmis ārkārtīgi zemu skatījumu reitingā, ziņo dialog.ua.

RosTV federālā kanāla NTV raidījums “Gada rezultāti” ar prezidenta Putina piedalīšanos ieņēma tikai 68. vietu raidījumu reitingā.

Tā sauktā “tiešā ētēra” pārraide ar Putinu cieta pilnīgu neveiksmi -Krievijas mediji ziņo, ka Kremļa kontrolētajos federālajos telekanālos Rossija 1, Pervij Kanal un NTV pārraide nedēļas beigās netika iekļauta pat reitingu top 5, liecina Mediascope dati.

Lielāks skatījumu skaits bija, piemēram, Andreja Malahova raidījumam un pat intervijai ar Margaritu Simonjanu - armēņu izcelsmes Krievijas žurnālisti un propagandisti.

Šķiet, ka Krievijas iedzīvotāji ir būtiski zaudējuši interesi par televīzijas raidījumiem ar Putina piedalīšanos. Raidījums “Gada rezultāti” ar Putinu pirmajā kanālā ierindojās tikai 13. vietā, kanālā NTV - 68. vietā.

Starp skatītājiem vecumā no 18 līdz 54 gadiem (tas ir, neskaitot bērnus un pensionārus) “Gada rezultāti” ierindojās vēl zemāk. Raidījums kanālā Rossija 1 ieņēma 16. vietu, bet pirmajā kanālā - 32. vietu.

2017. - priekšvēlēšanu gadā - interese par raidījumiem ar Putinu bija daudz lielāka, taču šobrīd, pēc 6 gadiem, situācija ir mainījusies.