Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Neticams piedāvājums "Airbnb": iespēja bez maksas pārnakšņot Šreka mājiņā purvā

© Scanpix

Multenes tēla Šreka faniem tagad ir iespēja pašiem nokļūt purvā un iejusties iemīļotā varoņa lomā, apmeklējot Skotijas augstienes.

“DreamWorks” filmu studijas varoņa māju, ko ieskauj biezi, savīti vīnogulāji un uzraksti "Get Out", ir plānots iekļaut “Airbnb” tieši Helovīna laikā, ziņo The Independent.

Mājiņa atrodas Ardveriku muižas teritorijā. Tiek piedāvāta divu nakšu uzturēšanās līdz trim viesiem - un šoreiz Airbnb saimnieks ir norādīts Šreka draugs Ēzelis, kuru populārajā multfilmā ierunāja slavenais aktieris Edijs Mērfijs.

Mājiņā ir divas gultas un vannasistaba - viss, kas nepieciešams mājīgai atpūtai rudenī.

“Esmu priecīgs uzaicināt jūs uz brīnišķīgām brīvdienām,” savā “Airbnb” ierakstā dalījās Ēzelis.

"Piesārņotais, sūnām klātais un duļķainais Šreka purvs atrodas Skotijas pakalnos, kur viesi var iet gulēt vēlu, apmainīties ar stāstiem un ēst kā orki, kamēr Ēzelis no rītiem cep vafeles," teikts aprakstā.

Vannas istabas, tostarp tualete, izlietne un duša, atrodas aptuveni 20 metru attālumā no mājas, kas atbilst Šreka dzīvesveidam.

"Šreka purvs, kas agrāk bija pasaku radījumu patvērums, terminam "māja kokā" piešķir pilnīgi jaunu nozīmi. Ar tā gudri izmantoto mežu un burvīgo lauku interjeru, purvs noteikti sniegs pieredzi, kas atšķiras no citām," norādīts aprakstā.

Purva izmantošana būs bez maksas - viesiem tikai pašiem jānokļūst šajā Skotijas nostūrī. Ir nepieciešams “Airbnb” konts, kā arī valsts izdots identifikācijas dokuments. Turklāt visiem viesiem ir jābūt vismaz piecus gadus veciem.