Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Pasaulē

Žirnovs apglavo, ka Medvedevs mēģinājis veikt apvērsumu Krievijas Federācijā

© Scanpix

Bijušais padomju izlūkdienesta virsnieks Sergejs Žirnovs nācis klajā ar paziņojumu, ka pirms dažām dienām Dmitrijs Medvedevs Krievijā mēģinājis veikt valsts apvērsumu, raksta dialog.ua.

Vladimirs Putins, tiekoties ar ražošanas uzņēmumu vadītājiem 3. augustā, paziņoja, ka visām valsts amatpersonām bez izņēmuma jābrauc ar pašmāju automašīnām. Neilgi pēc tam Dmitrijs Medvedevs ieradās forumā Army-2023 ar vācu “Mercedes” automašīnu.

"Šī lieta palika nepamanīta, bet Medvedevs mēģināja veikt apvērsumu," intervijā ar Vladu Novikovu sacīja bijušais vecākais VDK nelegālās izlūkošanas darbinieks Sergejs Žirnovs, intervija ievietota YouTube platformā.

Eksperts arī vērsa uzmanību uz to, ka Medvedevs forumā ieradās ar automašīnu, kas ražota ne tikai NATO valstī, bet "Krievijai pilnīgi briesmīgā valstī", kas ir trešajā vai pat otrajā vietā palīdzības sniegšanā Ukrainai uzreiz pēc ASV.

"Medvedevs drosmīgi pārkāpa Krievijas prezidenta prasību. Tagad Putinam viņš ir jāsoda, ja viņš tiešām ir īsts Krievijas Federācijas prezidents," sacīja Žirnovs. Pēc analītiķa domām, tiklīdz intervija nonāks ēterā, sagaidāms, ka jau pēc dažām stundām Putins atlaidīs Medvedevu par rupju viņa norādījumu pārkāpšanu. Ja Putins to nav izdarījis, tad faktiski Krievijas Federāciju pārvalda Medvedevs, un Putina kā prezidenta vienkārši nav, teica Žirnovs.