Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Pasaulē

Aukstasinīga slepkavība - vīrieti nogalina, kamēr viņš lūdz apžēloties un atzīstas mīlestībā

© Pixabay.com

34 gadus vecais Semjuels Majo lūdzās: "Lūdzu, Bleiza. Es tevi mīlu, lūdzu, Bleiza," pirms viņa līgava Bleiza Lilija Volessa nogalināja viņa ar naža dūrienu krūtīs - ar šausminošo stāstu dalās thesun.co.uk.

28 gadus vecā sieviete bija dzinusies Semjuelam pakaļ pa Ričmondas ielām, Londonas dienvidrietumos, turot rokās nazi. Vīrietis tika atrasts ceļa malā, noasiņojis līdz nāvei, 18. jūlijā.

Vollesa ir notiesāta uz mūžu, ar minimālo soda izciešanas laiku vismaz 24 gadus.

Pāris pirms notikušā dzīvoja kopā apmēram sešus mēnešus. Slepkavības dienā viņi atradās mājas pagalmā pēc tam, kad bija lietojuši heroīnu, kokaīnu un marihuānu, kad Semjuels devās prom. Tad Volesa paķēra nazi un devās vajāt savu partneri, kurš nezināja, ka viņam seko.

Brīdī, kad līgava ietrieca savam līgavainim krūtīs nazi, viņš esot lūdzies to nedarīt un atzinies sievietei mīlestībā. Pēc notikušā Volesa tika redzēta “mierīgi ejot prom”, kamēt ievainotais Semjuels sauca pēc palīdzības.

Vēlāk policisti ieradās viņu mājās un atklāja ar asinīm notraipītu jaku un nazi.

Volessa, kura 2017. gadā absolvēja Sv. Marijas universitāti, iegūstot jurista grādu, apgalvoja, ka Semjuels viņai uzbrucis pirmais, tomēr šī versija netika pierādīta.

Notiesājot spriedumu, tiesnesis Rajjevs Šetijs sacīja: "Atšķirībā no cilvēkiem, kuri mēģināja palīdzēt cietušajam, jūs neko nedarījāt un pametāt notikuma vietu, ļaujot viņam nomirt un izrādot pilnīgu nožēlas trūkumu, kad bijāt viņam iedūrusi krūtīs nazi.”

“Viņa dzīve, tāpat kā jūsējā, tika sabojāta ar intensīvu narkotiku lietošanu,” tiesnesis piebilda.