Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Pasaulē

Mirstīgās atliekas pagrabā un māte līdzdalībniece - atklāta informācija par Čeļabinskas maniaku

© Pixabay.com

Krievijas Federācijas Čeļabinskas apgabalā maniaks nolaupīja meiteni, turēja ieslodzītu pagrabā un izvaroja 14 gadu garumā, raksta unian.net.

Kā vēsta “Telegram” kanāls SHOT, nolaupīšanas brīdī upuris vārdā Jekaterina bija 19 gadus veca, bet maniaks Vladimirs Českidovs - 37. Viņi satikās dzelzceļa stacijā un kopā devās mājās. Kopš tā laika meiteni neviens nav redzējis.

Maniaks turēja meiteni ieslodzītu pagrabā, no 2009. līdz 2023. gadam, sistemātiski pakļaujot fiziskai un seksuālai vardarbībai.

Meitenei izdevās aizbēgt pagājušā svētdienā - 2023. gada 30. augustā - pēc tam, kad maniaks, saasinoties garīgai slimībai, tika nogādāta slimnīcā.

14 gadu laikā Čeļabinskas maniaks upuri izvaroja vairāk nekā 1000 reižu. Meitene Katja izmeklētājiem stāstījusi, ka dzimumakts noticis ar dažādiem intervāliem - viss bijis atkarīgs no izvarotāja, kurš pastāvīgi dzēris.

"Jebkurš sīkums viņu sadusmoja, un viņš smagi piekāva gūstekni. Vladimirs viņu arī regulāri piespieda dzert alkoholu. Alkohola un piekaušanas dēļ Jekaterina neatceras, cik ilgi ir pavadījusi gūstā,” raksta kanāls.

Tiek pieļauts, ka maniaks īpaši meklējis gūstekni, kuru "mazāk meklētu". Viņš pievilināja 19 gadus veco Katju - meiteni no problēmātiskas ģimenes, bez naudas, ar parastu izskatu un nošķiebtām pēdām.

Vēl viens upuris

Veicot apskati noziedznieka mājā, tika atrastas kādas sievietes mirstīgās atliekas, kuru maniaks, iespējams, nogalināja ap 2010. gadu. Kā vēsta kanāla avots, Českidovs iepazīstināja viņu ar savu pirmo gūstekni Jekaterinu kā “sievu”, bet, kad “sieva” sāka saukt pēc palīdzības, viņš viņu nogalināja un sadalīja.

Šobrīd tiek noskaidrota upura personība. Zināms, ka maniaks viņu nogalinājis, kad viņa viņam pretojusies piekaušanas un izvarošanas laikā.

Maniaka māte - līdzdalībniece

Noskaidrots, ka noziedznieka māte visu zinājusi, taču viņu piesegusi. Vietējie stāstīja, ka sieviete pārliecinājusi kaimiņus, ka Jekaterina ir iemīlējusies dēlā un brīvi ceļojusi pie vecākiem, tajā pašā laikā rūpīgi slēpjot meiteni no ziņkārīgo acīm.

Kaimiņi pašu sievieti raksturo kā dīvaini - viņa vienmēr neskaidri izteica savas domas un vienu un to pašu varēja atkārtot vairākas reizes.

Savukārt par maniaku stāsta kā par nedraudzīgu cilvēku. Viņam bijušas labas attiecības tikai ar vienu kaimiņieni, kurai viņš reiz uzdāvināja ikonu, tāpēc viņa uztvēra viņu kā ticīgu vīrieti un nevarēja iedomāties, ka viņu mājā notiek šādas šausmas.