Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Sieviete zaudē 32 kg gada laikā, savā ēdienkartē ieviekļaujot vienu jaunu ēdienu

© Pixabay.com

Keja no Lielbritānijas kopš bērnības cieta no aptaukošanās, un ar vecumu problēma tikai saasinājās: viņai tika diagnosticēta kardiomiopātija, sirds muskuļa slimība, kuras gadījumā sirds kambaru sienas vairs nevar pienācīgi sarauties. Sieviete saprata, ka, ja tuvākajā laikā neatbrīvosies no liekā svara, tad šai kaitei pievienosies arī diabēts, ar stāstu dalās limon.postimees.ee.

Keja sāka savu ceļu uz veselīgu ķermeni, iesaistoties svara zaudēšanas grupā, uz kuru viņu uzaicināja draugs. Kluba biedri tika aicināti nenogurdināt sevi ar treniņiem un stingrām diētām, bet, gluži otrādi, tika piedāvāts atrast to, kas sagādātu prieku un palīdzētu notievēt bez lielas piepūles.

Keja atklāja, ka viņai garšo salāti, jo tos var pagatavot no visdažādākajām sastāvdaļām - ja ēdiens ir tik daudzveidīgs, tam ir grūti apnikt. Sieviete mēģināja ēdieniem pievienot vairāk dārzeņu, un ar laiku vēlme pārēsties ar kalorijām bagātiem ēdieniem pazuda pavisam. Nedaudz vēlāk Keja sāka samazināt porcijas un savā ēdienkartē ieviest arī zupas un citas veselīgas piedevas.

Rezultātā svars kritās, un Kejas veselība uzlabojās. Viņa sāka skaitīt kalorijas un veikt fiziskās aktivitātes, piemēram, regulāri vest suņus pastaigās. Tikai gada laikā, pieturoties pie šāda dzīvesveidu, sieviete nometa 32 kilogramus.

"Tagad, kad es redzu kalnu, es uzkāpju tajā, bet pirms tam es to būtu apgājusi," viņa sacīja intervijā Manchester Evening News.