Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Ko ēd princese Keita Midltone, lai saglabātu nevainojamu figūru?

© Scanpix

Velsas princesei Keitai Midltonei 17. jūlijā apritēja 41 gads. Viņa ir ieguvusi stila ikonas, priekšzīmīgas trīs bērnu mātes un ideāla monarha titulu. Turklāt Velsas princese ir pazīstama ar savu slaido augumu un mīlestību pret sportu. Ko ēd princese, lai saglabātu savu figūru? Ar informāciju dalās limon.postimees.ee.

Kādas diētas Keita Midltone ir ievērojusi iepriekš?

Šobrīd Keita Midltone ir atradusi sev ideālu diētu, kas ļauj viņai efektīvi uzturēt sevi formā. Tomēr, lai zaudētu svaru pirms kāzām 2011. gadā, Keita ievēroja Dukāna diētu - tā paredz augstu olbaltumvielu un zemu ogļhidrātu saturu. Tad viņas uztura pamatā bija liesa olbaltumviela, dārzeņi, augļi un pilngraudu maize.

Brokastis

Keitai Midltonei nepatīk eksperimentēt ar dienas pirmo maltīti, tāpēc tā gadu gaitā ir palikusi nemainīga. Tiek ziņots, ka 41 gadu vecā princese sāk savu dienu ar sātīgām brokastīm, kas sniedz daudz enerģijas, un kurās ietilpst auzu pārslas un zaļais smūtijs, kas pagatavots no spinātiem, spirulīna, matcha pulvera, lapu kāposta un mellenēm.

Auzu pārslas palīdz uzturēt zarnu veselību un kontrolēt cukura līmeni asinīs, kā arī kontrolē holesterīna līmeni. Zaļais smūtijs savukārt piešķir mirdzumu un veselību ādai, jo tas ir bagāts ar vitamīniem un minerālvielām.

Pusdienas

Pusdienās princesei patīk baudīt svaigus, antioksidantiem bagātus ēdienus - viens no viņas iecienītākajiem ēdieniem ir arbūzu salāti ar gurķiem, avokado, sīpoliem un fetas sieru.

Tāpat, kā vēsta izdevums Mirror, Keitai Midltonei ļoti patīk pusdienot ar Peru jūras velšu ēdienu - ceviche. Tas sastāv no jēlām zivīm citrusaugļu sulā, čili, sīpoliem, sāls un koriandra.

Keita neesot vienaldzīga arī pret tabulē salātiem, kas gatavoti no mērcēta kuskusa, sasmalcinātiem pētersīļiem, tomātiem, piparmētrām un zaļajiem sīpoliem. Tam pievieno arī olīveļļu un citronu sulu, kā arī sāli, piparus un citas garšvielas.

Vakariņas

Vakariņās Keita Midltone dod priekšroku pati pagatavot tradicionālus ēdienus - piemēram, cepta vista ir prinča Viljama iecienītākais ēdiens, norāda karaliskā korespondente Ketija Nikola.

Pati Keita ir liela pikanta ēdiena cienītāja, tāpēc vakaros viņa bieži palutina sevi un savu ģimeni ar indiešu kariju. “Ir tik grūti pagatavot kariju visai ģimenei. Bērniem ir porcija bez garšvielām, Viljamam ir vidēji asa porcija, un man garšo ļoti pikanta,” 2019. gadā atzina princese.

Reizēm Keita atļaujas apēst porciju makaronu. Keita ir atzinusies par savas ģimenes mīlestību pret slaveno itāļu ēdienu, vēsta žurnāls People. "Viņa teica, cik ļoti viņas bērniem patīk gatavot un ka viņi bieži gatavo viņai. Citu dienu viņi gatavoja makaronus ar sieru. Viens maisa miltus, otrs ielej pienu un sviestu. Tad viņi gatavo salātus un citas lietas.”

Uzkodas

Ir zināms, ka princese dod priekšroku veselīgām uzkodām, un, ja starp ēdienreizēm jūtas izsalkusi, dod priekšroku svaigiem augļiem un dārzeņiem. Viņa našķējas arī godži ogām, mazkaloriju popkornu un olīvām.

Mīļākais deserts

Saskaņā ar Daily Mail, ikreiz, kad Keitai kārojas ko saldu, viņa saputo ogas ar mandeļu pienu vai ēd sezonas augļus. Tomēr, kā stāsta bijušais karaliskais šefpavārs Darens Makgreidijs, princesei ļoti patīk sevi palutināt arī savu iecienīto desertu - šokolādes īrisa pudiņu.