Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Pasaulē

Amerikānis regulāri pārlēja sev sava dēla asinis. Uzzini, ar ko šis eksperiments beidzās

© Pixabay.com

45 gadus vecais amerikāņu miljardieris Braiens Džonsons, kurš 6 mēnešu garumā pārlēja sev un savam 70 gadus vecajam tēvam sava pusaugu dēla asinis ar nolūku atjaunoties, nolēmis pārtraukt šo eksperimentu, raksta life.pravda.com.ua.

“Metode neattaisnoja cerības,” miljardieris ierakstīja savā “Twitter” kontā.

Pēc viņa teiktā, katru mēnesi pusgada garumā viņš savu plazmu mainījis pret jaunāku pacientu, tostarp sava dēla, plazmu.

Saņēmis vēl vienu litru dēla asiņu, Džonsons paziņoja par metodes neefektivitāti. To apstiprināja arī ķermeņa pārbaude.

"Manā gadījumā netika atklātas īpašas priekšrocības salīdzinājumā ar pārējiem veiktajiem pasākumiem," rakstīja Džonsons.

Viņš piebilda, ka tagad tiek gaidīti asins pārliešanas rezultāti viņa 70 gadus vecajam tēvam Ričardam, kurš arī piedalījās eksperimentā.

Braiens Džonsons, kurš tehnoloģiju nozarē pazīstams kā bijušais digitālo maksājumu uzņēmuma vadītājs, kopš 35 gadu vecuma tērē miljoniem dolāru katru gadu, lai īstenotu savu sapni - iegūt smadzenes, sirdi, plaušas, aknas, nieres, cīpslas, zobus, ādu, matus, urīnpūsli, dzimumlocekli un taisno zarnu kā 18 gadus vecam zēnam.

Džonsons ik gadu šim nolūkam iztērē aptuveni 1,5 miljonus dolāru.

Šā gada aprīlī Braiens Džonsons uz klīniku atveda savu 17 gadus veco dēlu Talmadžu un 70 gadus veco tēvu Ričardu, lai veiktu asins plazmas apmaiņu starp trim paaudzēm.

Vīrietis uzskatīja, ka jaunu cilvēku asinis viņam palīdzēs atjaunoties.