Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

SKANDĀLS. Īlona Maska māte uzstājas uz vienas skatuves ar Krievijas kara atbalstītājām

© Scanpix

Īlona Maska mamma Meja iekļuvusi skandālā, jo piedalās forumā "Women's Empowerment Convention", kas no 7. līdz 8. martam notiek Dubaijā. Sieviete, kura iepriekš runāja par atbalstu Ukrainai, tagad uzstājas uz vienas skatuves ar krievietēm, kuras atbalsta asiņaino karu. Uz to uzmanību vērsusi ukraiņu televīzijas moderatore un žurnāliste Polina Nenija, vēsta unian.net

"Šodien Kijevā ar izrādēm nav iespējams nopelnīt, bet tagad var saņemt dāsnu honorāru, runājot vienā sabiedrībā ar neviennozīmīgi vērtētajiem krieviem. Labs PR aģents 10 minūšu laikā spēs izsvērt visus reputācijas riskus," Polina rakstīja.

Uzaicināto viesu sarakstā ir krievu putinistes blogere Jeļena Blinovskaja, kā arī Natālija Vodianova un Renata Ļitvinova. Vērts piebilst, ka supermodele Vodianova pirms gada deva mājienus par palīdzības sniegšanu kara skartajām ukraiņu sievietēm, taču viņa šo tēmu vairs publiski neapspreida, savukārt Renata Ļitvinova pameta Krieviju un demonstrē neviennozīmīgu nostāju attiecībā uz slepkavniecisko karu. Jāpiebilst, ka starp šī pasākuma dalībniekiem nav neviena ukraiņa.

Atgādināsim, ka 2022. gada 24. februārī Īlona Maska māte publicēja Kijevā uzņemtas fotogrāfijas un pauda atbalstu Ukrainas tautai. Sieviete, kas vairākkārt viesojusies Ukrainā, atbalstīja Ukrainu, izejot sabiedrībā ukraiņu dizaineru tērpos.