Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Zvērīgi nogalinātās Ievas lietā parādījušies jauni fakti

© 15min.lt

Marta sākumā ne vien Lietuvas, bet arī Latvijas mediji satraukti sekoja līdzi Lietuvā pazudušās Ievas Strazdauskaites lietai. Meitene pazuda svētdien, 5.martā, kad bijusi ceļā no vecāku mājām Pluņģē uz Viļņu. Viņas auto tika atrasts neilgi pēc tam, kad tika ziņots par meitenes pazušanu. Pati meitene pēc vairāku dienu meklēšanas tika atrasta mirusi.

Par 1991.gadā dzimušās Ievas Strazdauskaites slepkavību aizturēti vairāku romu tautības vīrieši. Portāls "kasjauns.lv" informē, ka šobrīd tapis zināms, ka aizdomās turētie nostājušies viens pret otru. Viņi noliedz savu vainu un noziegumā vaino pārējos.
Viens no aizturētajiem, Mants B., skaidrojis, ka nogalināto Ievu nav aizskāris. Viņš vien esot stāvējis blakus un skatījies, kā pārējie nogalina meiteni, atsaucoties uz portālu "Lrytas.lt" raksta "kasjauns.lv".
Tāpat izskanējusi versija, ka galvenais slepkavības vaininieks varētu būt 23 gadus vecais aizturētais Leons B, kurš jau pirms teju 10 gadiem nonācis policijas redzeslokā un izcēlies ar īpašu nežēlību un agresivitāti.