Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

No sirdstriekas mirst viens no Lielbritānijas smagākajiem vīriešiem

© Scanpix

No sirdstriekas 22 gadu vecumā miris viens no Lielbritānijas korpulentākajiem vīriešiem Liams Džonstons, kas svēris ap 400 kilogramiem, vēsta Daily Mail.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, ierodoties Liama majās pēc izsaukuma, mēģinājuši viņu atdzīvināt, taču tas nav izdevies. Aizvest viņa ķermeni mediķiem palīdzējušas divas ugunsdzēsēju brigādes. Kopumā 12 ugunsdzēsējiem nācās izgāzt daļu mājas sienu, kā arī dārza vārtus, lai būtu iespējams vīrieti pārvietot.

Liama Džonstona svars esot strauji pieaudzis pusaudža gados. 18 gadu vecumā puisis svēris 133 kilogramus, bet līdz 21 gadam tas pieaudzis līdz 254 kilogramiem. Lielā svara dēļ viņš kaunējies iziet no mājas un izvairījies no draugiem un paziņām, reti satiekoties tikai ar ģimeni un pasūtot ēdienu uz mājām. Viņš esot pavadījis savas dienas spēlējot videospēles, jo nav spējis atrast darbu. Līdz ar to gada laikā viņa svars dramatiski pieauga, gandrīz dubultojoties. Pēcnāves apskatē secināts, ka Liama Džonstona  svars ir viens no lielākajiem, kas jebkad fiksēts Lielbritānijā.