Ceturtdiena, 9.maijs

redeem Einārs, Ervīns, Klāvs

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Izsludina konkursu par finansiālu atbalstu Rīgai nozīmīgu sporta pasākumu rīkošanai

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu par finansiālu atbalstu pilsētai nozīmīgu sporta projektu un sporta sacensību organizēšanai šā gada otrajā pusgadā.

Konkursā var piedalīties Sporta likumā minētās sporta organizācijas, kas savu darbību veic Rīgā.

Konkurss tiek organizēs, lai finansiāli atbalstītu organizāciju īstenotās sporta aktivitātes un sacensības Rīgā, tādējādi sekmējot sporta attīstību un veicinot galvaspilsētas labāko sportistu izaugsmi, kā arī iedzīvotāju iesaistīšanos fiziskās aktivitātēs un lietderīgā brīvā laika pavadīšanā.

Finansējumu piešķirs sporta aktivitātēm un sacensībām, tajā skaitā, starptautiska un vietēja līmeņa sacensību, tautas sporta pasākumu organizēšanai, fizisko aktivitāšu īstenošanai bērniem un jauniešiem, kā arī cilvēkiem ar speciālām vajadzībām. Vienām sporta sacensībām vai pasākumam var tikt piešķirts finansējums ne vairāk kā 20 000 latu apmērā.

Šogad jau notiks viens konkurss par pirmajā pusgadā notiekošo pasākumu atbalstīšanu. Konkursa rezultātā pašvaldība finansiāli atbalstīja vairāk nekā 25 sporta pasākumus.

Konkursa dalībniekiem pieteikumi jāiesniedz līdz 21. maijam plkst. 17.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā (Kr. Valdemāra ielā 5). Konkursa nolikums, pieteikuma veidlapa un saistītie dokumenti pieejami interneta vietnēs: www.sports.riga.lv un www.iksd.riga.lv