Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Gastons Neimanis atstās RTAB direktora amatu

Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) direktors Gastons Neimanis no otrdienas, 11.oktobra, atstās direktora amatu

Neimanis pirmdien izplatītajā paziņojumā medijiem un sadarbības partneriem pateicas par sadarbību un atbalstu Rīgas popularizēšanā šo 1,5 gadu laikā.

Aģentūrai BNS Neimanis pastāstīja, ka amata atstāšana nav saistīta ar kādiem strīdiem un tā bijusi savstarpēja vienošanās. "Tā bija savstarpēja vienošanās. Dzīvē notiek visādas izmaiņas, un tas nav saistīts ne ar kādiem kašķiem vai kariem. RTAB darbs turpināsies kā līdz šim," sacīja Neimanis.

Runājot par to, kas būs jaunais RTAB direktors, Neimanis norādīja, ka direktora amatu ieņems kāds no valdes.

Savukārt RTAB sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Guna Caune teica, ka RTAB valdes sastāvā ir bijušais Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks, kā arī Rīgas domes deputāti Vita Jermoloviča un Maksims Tolstojs.

RTAB nodibināts 2009.gada oktobra beigās. Tā dibinātāji ir Rīgas dome (70%), aviosabiedrība "airBaltic" (10%), Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (10%) un Latvijas Tūrisma aģentu asociācija (10%). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs. Birojs par savas darbības un radītā Rīgas zīmola "Live Riga" vadmotīvu izvirzījis principu "Labi rīdziniekam – labi tūristam".