Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Uz karstām pēdām noķer iespējamu atkritumu konteineru dedzinātāju

© Dmitrijs Suļžics / F64

Rīgas pašvaldības policija notvērusi iespējamu atkritumu konteineru dedzinātāju, aģentūru LETA informēja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) pārstāve Kristīne Kļaveniece.

Marta beigās Purvciemā vienas nakts laikā tika konstatēti vairāki gadījumi, kad daudzdzīvokļu māju kāpņu telpās bija aizdedzināti sadzīves atkritumu konteineri.

Īsi pirms viena no dedzināšanas gadījumiem pašvaldības policisti, dodoties prom no daudzdzīvokļu mājas Ūnijas ielā, kur bija aizdedzināts atkritumu konteiners, pamanīja vīrieti, kurš ātrā solī devās prom no notikuma vietas.

Pēc brīža likumsargi konstatēja, ka arī Ieriķu ielā deg sadzīves atkritumu konteiners. Ekipāža par novēroto ziņoja dežurantam, kurš veica RPP ekipāžas operatīvā transportlīdzekļa videokameras ieraksta pārskatīšanu un nodeva iespējamās aizdomīgās personas pazīmes pārējām RPP ekipāžām, kas patrulēja šajā apkārtnē.

Pēc dažām minūtēm policisti aizturēja minēto vīrieti un nodeva viņu Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.