Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgā šovakar tiks veikti remontdarbi uz dzelzceļa pārbrauktuves Džutas ielā

© pexels.com

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) šovakar Rīgā remontēs dzelzceļa pārbrauktuvi Džutas ielā, informē LDz pārstāvji.

Remontdarbi dzelzceļa pārbrauktuvē Džutas ielā notiks no 9.augusta plkst.20 līdz 24.

Jau ziņots, ka LDz augustā Rīgā remontēs četras dzelzceļa pārbrauktuves,

Remontdarbi jau notikuši dzelzceļa pārbrauktuvē Krustpils ielā, bet vēl tiks veikti dzelzceļa pārbrauktuvē Džutas ielā, dzelzceļa pārbrauktuvē Krustabaznīcas ielā un dzelzceļa pārbrauktuvē Slokas ielā.

Remontdarbi norisināsies vakara un nakts stundās, tādējādi izvairoties no papildu sastrēgumu radīšanas galvaspilsētā. Taču autovadītājiem ir jāņem vērā, ka to laikā autotransporta kustība uz šīm dzelzceļa pārbrauktuvēm tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu.

Remontdarbi dzelzceļa pārbrauktuvē Krustabaznīcas ielā notiks 10.augustā no plkst.00 līdz plkst.4, bet remontdarbi dzelzceļa pārbrauktuvē Slokas ielā notiks 14.augustā no plkst.20 līdz plkst.24.

Jau ziņots, ka LDz koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 254,788 miljoni eiro, kas ir par 2,3% vairāk nekā 2021.gadā, taču koncerns cieta 2,368 miljonu eiro zaudējumus pretstatā peļņai gadu iepriekš.

LDz ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".