Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Aicina pieteikties ekskursijām Melngalvju namā

© Oksana Džadana/F64

Ņemot vērā Melngalvju nama apmeklētāju lielo interesi par individuālajām un grupu ekskursijām, ir iespēja pieteikties drošām un interesantām ekskursijām ceturtdienās un piektdienās sev vēlamā laikā no plkst. 12.00 līdz 17. Iepriecini draugus, kolēģus vai ģimeni un kopā ar zinošu gidu dodies ceļojumā cauri gadsimtiem, izzinot Rīgas vēsturi un Melngalvju brālības leģendas.

Ceļojums Melngalvju namā sākas 14.gadsimta vēsturiskajos pagrabos, turpinājumā ir iespēja apskatīt Vēsturiskos kabinetus un tur mītošos melnos morus, kuri cītīgi sargā mirdzošo sudrabu kolekciju.

Noslēdzot ekskursiju ieraudzīsiet Melngalvju nama krāšņāko daļu - greznās zāles un čipendeila stilā veidoto Salonu. Jūs apburs maģiska atmosfēra, mirdzošas lustras, karalisko gleznu galerija un Zilās gvardes leģendas.

Sīkāk par ekskursiju Melngalvju namā:

• ekskursijas maksa 4 EUR personai + gida pakalpojums 20 EUR uz grupu;

• vienas ekskursijas grupas maksimālais dalībnieku skaits - 10 personas;

• ekskursija tiek nodrošināta tikai ar iepriekšēju pieteikšanos, norādot sev izvēlēto dienu, laiku un cilvēku skaitu. Pieteikšanās elektroniski, rakstot e-pastu: mgnekskursijas@riga.lv vai zvanot: tālr. nr. 67043678;

• ekskursijas pieejamas latviešu, krievu un angļu valodā.

Visiem Melngalvju nama apmeklētājiem lūgums būt sociāli atbildīgiem un ievērot namā noteikto kārtību.