Ceturtdiena, 9.maijs

redeem Einārs, Ervīns, Klāvs

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Jaunā māmiņa "Origo" piedzīvo ļoti patīkamu pārsteigumu

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Andrius Ufartas/ f64 photo agency

Kāda jaunā māmiņa sociālajā medijā facebook ir ievietojusi pozitīvu stāstu par pārsteigumu, ko piedzīvojusi tirdzniecības centrā "Origo".

Sieviete raksta:

Nu, nav jau tik traki ar mums!
Esmu internetā salasījusies visādus briesmu stāstus par krāpniekiem, šo to arī pati piedzīvojusi, tad tāda iebiedēta arī dodos pa pasauli.

Šodien grozos pa Origo, pretī nāk puisis, dikti mani nopēta, bet paiet garām. Pēc maza brīža kāds no mugurpuses gluži kā sens paziņa maigi uzsit pa plecu, es pagriežos, tur stāv tas pats pētošais pusis un taisnojas: "Nē, es Tevi ilgi neaizkavēšu..," tajās dažās sekundes simtdaļās es jau iztēlojos, kā viņš stāstīs, ka viņam nozaga maku un vajag naudu biļetei līdz Daugavpilij, "..es tikai gribēju pateikt, ka man patīk Tavs stils, man patīk kā Tu šodien izskaties!" Es apstulbstu, ka nedzirdu neko no manis iztēlotā scenārija, un vien nosaku: "Paldies..!" Pusis klusi nosmej: "Jā.. Paldies..," un pazūd pūlī, kamēr es čamdu, vai nav pazudis mans maks un vai telefons ir kabatā. Tikai pārliecinājusies, ka viss ir savās vietās, sāku domāt - jā, es šodien neesmu pelēka kā lielākā daļa cilvēku man apkārt, varbūt tiešām puisis gribēja vienkārši izteikt komplimentu..?

Paldies Tev, puisi, ka padarīji manu dienu saulaināku! Jo īpaši patīkami tas ir man kā jaunajai māmiņai, kas retu reizi iziet no mājas.
Un pārējiem - varbūt labāk paļauties uz pozitīvo scenāriju un ļaut labām lietām notikt!
Vairāk šādu jauku garāmgājēju!

Avots pieejams šeit