Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

JYSK atklāj jaunu lielāko veikalu Latvijā; uzzini, kur tas atradīsies

© Publicitātes foto

Mājas un interjera preču tirgotājs Jysk ceturtdien, 30.martā, atklās Latvijā līdz šim lielāko savu veikalu, kas atradīsies tirdzniecības centrā Domina Shopping. Kopējās investīcijas veikala izveidē pārsniedz 0,5 miljonus eiro. Turpinot veikalu tīkla paplašināšanu, šogad Jysk iecerējis atklāt arī savu pirmo veikalu Latgales reģionā.

Līdz ar jaunā veikala atklāšanu tiks radītas 19 jaunas darba vietas. Tā kopējā platība pārsniedz 2000 kvadrātmetru un veikalā būs iespējams iegādāties vairāk nekā 3000 dažādu mājas un interjera preču.

Dace Zundure, Jysk vadītāja Baltijas valstīs un Baltkrievijā: "Turpinām attīstīt savu veikalu tīklu visās Baltijas valstīs. Latvijā šogad iecerēta divu jaunu veikalu atvēršana, tajā skaitā arī ārpus Rīgas - Latgales reģionā. Atklāt veikalu tirdzniecības centrā Domina Shopping nolēmām gan pēc tā attīstības plānu izvērtēšanas, gan arī patiecoties tā izdevīgajai atrašanās vietai. Jaunais Jysk veikals ir veidots tā, lai pircējam būtu ērtāks un pārskatāmāks, kā arī tajā būs līdz šim Latvijā plašākā matraču nodaļa, kuras iekārtojums būtiski atšķiras no citiem veikaliem. Atklāšanas nedēļā pircējiem būs sagatavoti īpaši papildu piedāvājumi.

Gribam būt pēc iespējas tuvāk saviem pircējiem, tāpēc paplašināšanos plānojam arī turpmāk. Paralēli visās trīs Baltijas valstīs turpināsim strādāt pie interneta veikalu attīstības, jo elektroniskās tirdzniecības apjomi ar katru gadu palielinās," stāsta D. Zundure.

Baltijas valstīs Jysk šobrīd ir 27 veikali, tajā skaitā Latvijā un Igaunijā - katrā valstī pa 8, bet Lietuvā - 11 veikali. Baltijas Jysk pērn atklāja arī pirmos divus veikalus Baltkrievijā.