Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Labas ziņas - mājās pārradies vīrietis, kas pazuda ceļā no slimnīcas

© bezvests.lv

Bezvests.lv ziņo labas vēstis - 28. septembrī pazudušais pensionārs Nikolajs Dubrovins, kurš neatgriezās mājās pēc Biķernieku slimnīcas apmeklējuma, naktī atrasts sveiks un vesels.

Tuvinieki no sirds izsaka pateicību visiem, kas palīdzēja gan pazudušo meklēt, gan dalījās ar informāciju sociālajos tīklos.

Atgādinām, ka Bezvests.lv brīvprātīgie kopā ar suņiem divas stundas meklēja pazudušo slimnīcas tuvumā Purvciemā, bet bez rezultātiem - pensionāra pēdas cilvēku pilnajā ielā bija pazudušas. Pazudušā Nikolaja dēls nekrita izmisumā, turpināja tēvu meklēt viens. Kamēr tuvinieki zvanīja slimnīcām, bet policija izskatīja iesniegumu, brauca meklēt tēvu visā Rīgā.

Dažu stundu cītīgi meklējumi noveda pie rezultāta! Divos naktī vīrietis atrada savu tēvu centrālajā stacijā. Izrādījās, ka 80 gadus vecais pensionārs atgriežoties mājās no slimnīcas vienkārši apmaldījās - devās nepareizā virzienā.

Atmiņas traucējumu dēļ pensionārs neorientējās apkārtnē un neatceras kā nokļuvis stacijā un vienkārši sēdēja uz soliņa, nezinādams, kurp tālāk doties.