Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Okultisti ar zārku nobiedē Pļavnieku iedzīvotājus

© twitter.com/ @Nepareizais

Vairāki Rīgas mikrorajona Pļavnieki iedzīvotāji svētdienas vakarā sociālajos tīklos dalījušies ar ziņu, ka pa Deglava ielā uzbērtās izgāztuves kalnu pārvietojas cilvēki, kuri nes zārku. Tiesa, satraukumam nav pamata, un Rīgas pašvaldības policija sniegusi informāciju, kas tad šajā mikrorajonā svētdien noticis.

Portāls info.riga.lv informē, ka pēc Rīgas Pašvaldības policijas pārstāvju vārdiem, ierodoties neparastā notikuma vietā, tika konstatēts, ka kalna teritorijā norit video uzņemšana. Notikuma vietā arī atradās atbildīgā persona, kas paskaidroja, ka SIA „Studija Lokomatīve” veic filmas reklāmas rullīša filmēšanu.

Portāls arī vēsta, ka Rīgas domē tika noskaidrots, ka SIA „Studija Lokomatīve” bija atļauja veikt video filmēšanu norādītajā adresē Deglava ielā, 29. maijā laikā no 20:00 līdz 22:00. Taču studijas iesniegumā nebija norādīts, kādu tieši ainu plānots filmēt - SIA „Lokomatīve” pārstāvji tikai norādījuši, ka apņemas ievērot šo kārtību, kā arī garantē delikātu attieksmi pret Pļavnieku iedzīvotājiem.