Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

SATRAUCOŠI: Pļavniekos vīrietis uzbrucis vēl vienam bērnam

Ilustratīvs attēls © scanpix

Jau iepriekš vēstīts par kādu vīrieti, kurš Rīgā, Deglava un Ilūkstes ielas rajonā uzbrucis bērnam. Portāla nra.lv rīcībā nonākusi informācija, ka šis pats vīrietis ceturtdien uzbrucis kādai citai desmit gadus vecai meitenītei.

Vīrietis esot savas darbības veicis dienas laikā un sākumā mazajai piedāvājis konfektes. Kad meitenīte atteikusies viņš mēģinājis viņu ar varu piespiest sev sekot. Bērnam izdevies aizmukt un paslēpties lielveikalā. Tur viņa arī telefoniski sazinājusies ar vecākiem, kuri ieradušies bērnam pakaļ.

Tāpat portāls nra.lv informēts, ka Pļavnieku iedzīvotāji ir ļoti satraukti par šādiem jaunumiem.

Jau tika ziņots, ka nedēļas sākumā, sociālajā tīklā facebook kāda bērna mamma bija dalījusies ar satraucošu ierakstu par kādu ļoti aizdomīgu tipāžu Rīgā, Pļavniekos.

Satrauktā mamma rakstīja: "Tikko mans bērns atnāca mājās no treniņa pārbijies. Ilūkstes un Deglava ielu krustojumā viņu aiz rokas saķēra korpulents vīrietis baltā jakā, īsiem tumšiem matiem, kliboja, un piedāvāja nopirkt visu, ko viņš grib un sauca sev līdzi. Lūdzu, uzmaniet savus bērnus, apmāciet pievērst sev uzmanību šādās situācijās. Stāstiet par šādām situācijām un kā rīkoties, ja kas tāds notiek ar viņiem."


Toreiz, valsts policijas pārstāvis Dainis Anučins informēja, ka konkrētajā gadījumā neviens no cietušajiem policijā nav vērsies, tomēr rajonā esošais iecirknis informāciju par šo atgadījumu pārbaudīs.