Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Bolderājā jauniešu banda regulāri spīdzina kaķus

© tvplay

Bolderājā esot uzradusies sadistiska nepilngadīgu jauniešu banda, kuri pasākuši spīdzināt klaiņojošus kaķīšus, ziņo raidījums „Degpunktā”.

Jaunieši pārvietojoties baros un esot apbruņojušies ar elektrošoku. „Jaunieši iet barā, vasarā ap astoņiem cilvēkiem, tostarp arī meitenes. Viņiem ir gan barība, gan baldriāni ar kuriem pievilināt klaiņojošos kaķus, gan elektrošoks” zina stāstīt aculieciniece, kura arī norāda, ka jauniešu nēsātais ierocis pēc skata esot visai profesionāls.  Ar šo elektrošoku tad arī jaunieši uzbrūkot ielas dzīvniekiem.

„Iedzīvotāji baidās kaut ko viņiem teikt, jo viņi staigā lielā barā, turklāt vēl apbruņojušies ar ieroci. Mūsu policijas iecirknis arī uz šo situāciju nereaģē,” nopūšas aculieciniece.

Sadistiskie jaunuļi pamatīgi satraukuši Bolderājas iedzīvotājus, jo šķiet, ka kaķu sišana ar elektrošoku jauniešiem nav pietiekama un kokos esot manīti arī pakārti dzīvnieki. Līdz ar to pārējiem pilsoņiem nav pārliecības, ka sadisti savas „uztrenētās” prasmes pēc kāda laika nesāks pārbaudīt uz cilvēkiem.

Šobrīd Bolderājas iedzīvotāji vēršas pie visiem pusaugu bērnu vecākiem ar lūgumu, lai tie sāk pieskatīt savas atvases un aicina sabiedrību vairāk iesaistīties šī jautājuma risināšanā.

„Lūgums vietējiem aktīvistiem: ja kaut ko tādu manāt, tad ,kaut vai nofotografējat vai nofilmējat jauniešu darbības, lai būtu iespējams policijā iesniegt kādus pierādījumus, kas varētu šo situāciju atrisināt,” aicina aculieciniece.