Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

"Reģionālais drošības serviss" rūpējas par vairāk nekā 1500 klientu drošību

REĢIONĀLAIS DROŠĪBAS SERVISS par klientu drošību Ogres, Ikšķiles, Lielvārdes, Ķeguma un Salaspils novados rūpējas jau 12 gadus © Publicitātes foto

SIA Reģionālais drošības serviss ir iesoļojusi savas darbības otrajā desmitgadē. Šogad uzņēmumam paliek 12 gadi. Uzņēmumam savu drošību Ogres, Ikšķiles, Lielvārdes, Ķeguma un Salaspils novados uztic vairāk nekā 1500 klientu.

Vēlamies pateikt lielu paldies mūsu klientiem un Ogres novada pašvaldībai, Ķeguma novada pašvaldībai un Lielvārdes novada pašvaldībai par uzticību un atbalstu. Vislielākais gandarījums ir tad, kad esošie klienti rekomendē mūsu uzņēmumu kā drošu un uzticamu partneri.

2017. gadā Reģionālais drošības serviss ir ieguvis apsardzes darbības speciālo atļauju (licenci) Nr. 21/2017-TA tehniskās apsardzes pakalpojumu sniegšanai. Šī licence dod tiesības veikt drošības sistēmu projektēšanu, montāžu un apkalpošanu, nodrošināt apsardzes objektus ar fizisko apsardzi un veikt tehnisko apsardzi (mobilās grupas izbraukšana uz objektu pēc trauksmes saņemšanas).

Lielu uzmanību pievēršam tam, lai mūsu klienti saņemtu kvalitatīvu pakalpojumu. Saviem klientiem sniedzam konsultācijas un apmācības drošības jautājumos.

Daudziem vadošajiem uzņēmuma darbiniekiem ir vairāk nekā 10 gadu pieredze apsardzes sfērā, un droši viņus varu saukt par profesionāļiem savā jomā.

Domājam par savu darbinieku izaugsmes iespējām, kā arī plānojam regulāru apmācību un treniņu procesu.

Esam arī sociāli aktīvi, jo iesaistāmies vietējās aktivitātēs, kā arī informējam sabiedrību par drošības tendencēm. Šo gadu laikā esam snieguši atbalstu futbola klubam Ogre, handbola klubam Ogre un uzņēmuma darbiniekiem individuālajos sporta veidos.

Paldies darbiniekiem par apzinīgu darba pienākumu veikšanu un klientiem par uzticību!

Autors: Jānis Skābardis, Reģionālais drošības serviss valdes priekšsēdētājs