Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

FOTO: Pamesti, pazuduši un nodoti - viņi atkal meklē cilvēka mīlestību

© Publicitātes foto

Dzīvnieku patversmes visā Latvijā palīdzību lūdz dažādos veidos: naudā, graudā, darbā. Nereti tiek lūgts arī nelaimē nonākušajiem dzīvniekiem sniegt kaut vai pagaidu mājas.

Argo pēc saimnieka nāves patversmē dzīvo jau vairāk nekā gadu. Mīļš, gudrs, labi audzināts.

Publicitātes foto

Diemžēl sunim šobrīd ir veselības problēmas, tāpēc patversme ļoti lūdz atsaukties ļaudis, kas spētu palīdzēt, ja ne rējēju adoptējot, tad vismaz sniedzot pagaidu mājas, kur izārstēties. Viss nepieciešamai ārstēšanai un uzturēšanai tiks nodrošināts; tiek lēsts, ka veselības atgūšanai - aknu iekaisuma izārstēšanai - būs nepieciešams mēnesis. Lūdzu, apsveriet iespēju kaut uz laiku Argo sniegt pajumti siltās telpās un savu aprūpi! Rīgas Ulubele: 29406260.

***

Publicitātes foto

Lielā auguma pūkrausim Džerim janvārī paliks 10 gadu. Līdzšinējo mūžu viņš godīgi kalpojis par tirgus apsargu, bet pēc apsardzes uzņēmuma likvidācijas nonācis patversmē. Cerams, ka raksturā patīkamais un prātīgais suns sagaidīs savu otro iespēju - jaunu darbu un saimnieku, jo ir vēl gana sprauns un atbildīgs. Būs uzticams kompanjons un krietns sardziņš arī kādā lauku sētā vientuļākam opim. Jelgavas patversme: 25466077.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā