Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Vīrietis draud nolēkt no 5.stāva balkona; vai viņu izdevies glābt?

© F64

Šodien, 21.novembrī, pirms pulksten 5:00, saņemta informācija par kādu vīrieti, kurš Gulbenē, Līkā ielā grasījās lēkt no daudzdzīvokļu nama piektā stāva balkona, informē Valsts policijā.

Notikuma vietā ieradās visi operatīvie dienesti, nekavējoties tika norobežota teritorija un uzsāktas pārrunas ar vīrieti. Neskatoties uz vairākkārtējiem centieniem 1994.gadā dzimušo vīrieti pierunāt pārtraukt savas darbības, viņš turpināja apdraudēt savu dzīvību, kāpjot uz balkona margām, kā arī turpināja mest ārā pa balkonu dažādas mantas, izteikt draudus, tostarp minot, ka, ja kāds viņam tuvosies, viņš leks lejā no balkona.

Vīrietis ar savu neadekvāto rīcību apdraudēja ne tikai savu, bet arī apkārtējo cilvēku dzīvību un veselību, tādēļ, lai pēc iespējas ātrāk novērstu iespējamos draudus, tika pieņemts lēmums iekļūt vīrieša dzīvoklī. Iekļūstot miteklī, policija kopā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu un Gulbenes pašvaldības policiju, vīrieti nocēla no balkona. Vīrietis nogādāts mediķu aprūpē un policijā tiks lemts jautājums par iespējamo soda mēru.