Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Tukumā svin pilsētas svētkus

© tukums.lv

No plkst.9 pilsēta tiks modināta ar pūtēju orķestra "Tukums" mobilo muzikālo rīta improvizāciju. Melnezera trasē plkst.10 sāksies pasākums "Skrējiens pēc Smukuma visai ģimenei". Darbosies dažādas atrakcijas pie tirdzniecības centra "Tukums" un Tukuma Ledus halles. No plkst.12 pie universālveikala sāks darboties "Ēdamiela", bet Harmonijas iela atkal pārtaps par Mākslinieku ielu, kurā interesentiem būs iespēja aplūkot vēl neredzētus mākslas darbus, kā arī izmēģināt roku radošajās darbnīcās.

Tukuma vēstures muzejā "Pils tornis" plkst.13 tiks atklāta izstāde "Tukums lepojas". Brīvības laukumā ikvienam būs iespēja izjust seno laiku atmosfēru, uzstāsies lauku muzikanti, notiks dažādas aktivitātes un cīņu paraugdemonstrējumi.

Dienas izskaņā plkst.20 visi svētku apmeklētāji vienosies kopīgā gājienā uz Durbes estrādi, kur notiks svētku lielais koncerts - Aijas Andrejevas koncertprogramma "Soļi". Iedzīvotājus priecēs krāšņs svētku salūts turpat Durbes estrādē, bet pēc pasākuma notiks svētku balle kopā ar Kristapa Krievkalna grupu.