Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

ASIŅAINS NOZIEGUMS šokē sociālās mājas iemītniekus Ogrē

© Ekrānšāviņš, "Degpunktā"

Šausminošs noziegums pastrādāts sociālajā mājā Ogrē, kur kādā istabiņā atrasts noslepkavots 64 gadus vecs vīrietis, ziņo raidījums "Degpunktā".

Svētdienas rītā vīrieti guļam asiņu peļķē atrada viņa kaimiņiene, kurai likās aizdomīgi, ka kaimiņš divas dienas nenāk ārā no savas istabiņas. Izsaucot policiju, tika konstatēts, ka vīrietis ir miris.

Zināms, ka vīrietim patika iedzert un pie viņa ciemojās pudeles brāļi, kā arī šad un tad policija, taču apkārtējiem vīrieša nogalināšana izraisījusi pamatīgu apjukumu.

Lai arī likumsargi neapstiprina nogalinātā un aizdomās turētā draudzību, ir zināms, ka tajā pašā dienā, kad noziegums nācis gaismā, roku dzelžos saslēgts kāds 55 gadus vecs vietējais iedzīvotājs, kurš iepriekš it kā draudējis nogalinātajam, ziņo raidījums.

Aizdomās turētajam policijā uz apģērba atrastas asins pēdas. Šobrīd nozīmētas vairākas ekspertīzes, taču policija neslēpj, ka aizdomās turētais jau iepriekš vairākkārt nonācis policijas redzeslokā un pat atradies cietumā par slepkavību.