Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

BRĪDINA: Atkal uzdarbojas "hipnotizētāja", kura mēģina iegūt svešinieku naudu

© Andrius Ufartas/ F64 Photo Agency

Kāda sieviete mikroblogošanas vietnē twitter brīdina, ka Rīgā atkal parādījusies tumšmataina sieviete, kura, iespējams, mēģina apkrāpt garāmgājējus.

Sieviete raksta:" Brīdinu, Rīgas centrā atkal uzdarbojas zolīda izskata tumšmataina sieviete- hipnotizētāja, kas jautā ceļu, tad saka, ka krusts pierē vai lāsts."

Sieviete arī norāda, ka viņas paziņa attapies, ka sieviete mēģina viņu ietekmēt vien tad, kad stāvējis jau pie bankomāta, pie kura par laimi bijusi gara rinda.

Par līdzīgu gadījumu portāls nra.lv rakstīja jau 2015.gada nogalē, kad kāda seviete sociālajā tīklā facebook dalījās ar savu piedzīvoto. Viņa vēlā pievakarē bija devusies mājās, kad pēkšņi viņu uz ielas uzrunājusi kāda it kā laipna sieviete, kura ar savām melnajām acīm mēģināja garāmgājēju nohipnotizēt. Sievietei bijis līdzi gan dators, gan telefons, kuru pēkšņi sastaptā tumšmate mēģinājusi izraut no viņas rokām. Tā kā sieviete nav padevusies, tad agresīvi noskaņotā tumšmate nogrūdusi sievieti uz zemes un centusies turpināt "cīņu". Publicētā stāsta autorei gan paveicies, jo viņai palīdzējis kāds garāmgājējs, kurš izsaucis policiju.