Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

BRĪDINĀJUMS: Pilsētā uzdarbojas mazgadīgi zaglēni

© f64

Liepājas ielās esot aktivizējušies aptuveni 12 – 15 gadu veci puišeļi, kuri nekaunīgi apzogot garāmgājējus, ziņo sociālā tīkla facebook lietotāji.

Puišeļi uzdarbojoties gan Liepājas centrā, gan parkā, sākumā novēršot upurim uzmanību ar jautājumiem, tad nozogot tam somu vai telefonu.

„Sākumā viņi dāmām un meitenēm vaicā: „vai var piezvanīt?” vai arī „Cik ir pulkstenis”, tomēr naktīs tie pludmales zonās, bez ceremonijām vienkārši izrauj somas un makus no rokām un skrien prom kāpās,” raksta aculieciniece, kura arī uzsver, ka pēdējas dienās šādu gadījumu ir bijis daudz un aicina sociālo tīklu lietotājus turēt savas mantas ciešāk.

Tāpat arī jāpiezīmē, ka portālā liepājniekiem.lv norādīts - Aizvadītās nedēļas nogalē Liepājas pludmalē, atpūtas vietu tuvumā, vairākām  personām  nozagtas rokas somiņas un policijai izdevies aizturēt iespējamo vaininieku– 2000.gadā dzimušu jaunieti, tādēļ policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri pēdējā laikā cietuši no šādām un līdzīga rakstura darbībām (zvanot 63404602, 6340534, 110 vai vēršoties personīgi tuvākajā policijas iecirknī).