Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Dreiliņos motociklists ietriecies kravas mašīnā

© F64

Vakar pēc sadursmes ar smago automašīnu "Man" traumas guvis un slimnīcā nogādāts 1978.gadā dzimis motocikla "Suzuki" vadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Sadursme notikusi Rīgā, Dreiliņos. Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamā medicīniskā palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sanita Malēja, motociklistam konstatēts kājas lūzumus, kā arī muguras sasitumi.

Tāpat vakar Latgalē no ceļa nobraukusi 1989.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Audi A6" un apgāzusies. Automašīna atradusies 1977.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā. Sieviete guvusi smadzeņu satricinājumu un brūci pēdā, kā arī viņai konstatēta alkohola klātesamība organismā.

Savukārt Rīgas centrā vakar sadūrušās automašīnas "Citroen" un "Hyundai". Negadījumā cieta automašīnas "Hyundai" 1994.gadā dzimusi pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki.

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 219 protokoli. Savukārt par braukšanu alkohola reibumā aizturēti 15 autovadītāji.