Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

Akcijā saziedotas skolas preces 128 bērnu mācību gada sākumam

© Publicitātes foto

Labdarības akcijā "Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā" saziedots teju 21 000 eiro un skolas preces 128 bērnu mācību gada sākumam, informē "Ziedot.lv" komunikācijas vadītāja Ilze Ošāne.

Labdarības akcija noslēdzās aizvadītajā svētdienā, un tās laikā ikvienam bija iespēja atbalstīt grūtībās nonākušās Latvijas un Ukrainas bēgļu ģimenes, palīdzot sagatavoties bērnu skolas gaitām. Trīs nedēļu laikā iedzīvotāji un uzņēmumi pārskaitījuši vai atstājuši naudu ziedojumu kastēs kopumā 20 998 eiro apmērā.

Savukārt īpašajās skolas preču ziedošanas kastēs iepirkšanās un izklaides centros "Akropole Rīga" un "Akropole Alfa" atstātās mantas ar "Ziedot.lv" palīdzību tiks nogādātas 128 bērniem, kuru vecāki šogad saskārās ar izaicinājumiem, lai sagatavotu bērnus jaunajam mācību gadam.

"Gatavošanās jaunajai skolas sezonai ne vienam vien vecākam lika nopietni pārskatīt skolas preču sarakstu, arī atteikties no kādām lietām, kas gādātas iepriekš - lai nepārsniegtu tam atvēlēto budžetu. Redzot šī gada akcijas rezultātus, ir ļoti liels prieks un pateicības izjūta - neraugoties uz to, ka šogad ir piedzīvota ievērojama inflācija, kas daudziem ir likusi savilkt jostas, ziedojumu apjoms ir lielāks nekā jebkad iepriekš," skaidroja vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Labdarības akciju "Palīdzēsim sagatavoties skolai kopā!" jau ceturto gadu organizēja iepirkšanās un izklaides centri "Akropole" sadarbībā ar labdarības organizāciju "Ziedot.lv", pētījumu aģentūru "Norstat", kā arī vecāku organizāciju "Mammamuntetiem.lv". Labdarības akcija tika organizēta ar mērķi palīdzēt Latvijas maznodrošināto un Ukrainas bēgļu ģimeņu skolēniem labāk sagatavoties jaunajam mācību gadam.