Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

Izvēlies savu karjeru jau vidusskolā, mācoties tālmācībā!

© F64/attēlam ir ilustratīva nozīme

Rīgas Tālmācības vidusskola ir pirmā tālmācības vidusskola Latvijā, un šogad mūsu absolventu skaits tuvojas jau gandrīz pusotram tūkstotim, kas mūsu astoņu gadu pieredzē mūs padara par lielāko tālmācības vidusskolu Latvijā.

Mēs kļūstam aizvien digitalizētāki, un tādēļ mūsu lielākais izaicinājums ir jaunas programmas izveide vidusskolēniem, kurā, līdztekus vidējai izglītībai, var apgūt arī programmēšanas pamatus, tādēļ visus, kam šī tēma ir tuva, mēs aicinām izvēlēties tieši mūsu skolu, lai savu sirdslietu - programmēšanu - varētu apgūt jau vidusskolā.

Turklāt šogad piedāvājām arī iespēju kārtot izvēles eksāmenus arī tādos priekšmetos kā ekonomika un psiholoģija, kas viņiem ļautu izvēties savu nākotnes ceļu, meklējot turpmākās studiju iespējas Latvijā vai pasaulē.

Šo gadu laikā mēs esam izstrādājuši un nemitīgi pilnveidojuši savu oriģinālo mācību evidi, kas mūsu audzēkņiem ļauj mācīties efektīvi no jebkuras vietas pasaulē, jebkurā vecumā. Protams, mācības tālmācībā prasa pašmotivāciju, kā arī prasmi patstāvīgi mācīties un prasmi plānot savu laiku.

Skolas uzdevums ir visiem iespējamiem līdzekļiem, izmantojot moderno IT iespējas, sniegt atbalstu audzēkņiem šajā mācību darbā un dot iespēju iegūt izglītību, apvienojot to ar darbu, profesionālo sportu un ģimenes rūpēm.

Mēs esam priecīgi par saviem esošajiem audzēkņiem, jo mūsu skolu ir pabeiguši daudzi Latvijā un pasaulē slaveni sportisti, olimpieši, modeles un multimākslinieki, ar kuru panākumiem lepojamies ne tikai mēs, bet arī visa Latvija!

Uzņemšana Rīgas Tālmācības vidusskolā jau sākusies, tādēļ interesentus aicinām zvanīt pa tālruni 29411041 vai rakstot uz epastu rtv@talmacibasvsk.lv, vai tiekamies Rīgā, Sesku ielā 72!