Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Izglītība & Karjera

LU un RPIVA pārrunās turpmāko sadarbību

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Šodien plkst.15 Latvijas Universitātes (LU) Akadēmiskā centra Dabas mājas auditorijā "Magnum" notiks LU un Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas (RPIVA) personāla un studējošo tikšanās, lai pēc valdības lēmuma par RPIVA pārrunātu turpmākās sadarbības jautājumus.

LU rektors Indriķis Muižnieks uzsvēra, ka, lai sekmētu LU un RPIVA gūtās pieredzes efektīvu izmantošanu, kā arī plānojot turpmāko attīstību pēc RPIVA pievienošanas, nepieciešams abu pušu konstruktīvs dialogs.

No LU pasākumā tāpat piedalīsies Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (PPMF) un Studentu padomes pārstāvji.

Ar PPMF sadarbības redzējumu par studiju un zinātnes programmu attīstību, apvienojot RPIVA ar LU, iepazīstinās LU PPMF dekāne Malgožata Raščevska, PPMF Psiholoģijas nodaļas vadītājs Ivars Austers un PPMF Pedagoģijas nodaļas vadītāja Zanda Rubene.

Savukārt par LU studentu iespējām iesaistīties un ietekmēt studiju un sadzīves jautājumu risināšanā stāstīs LU Studentu padomes priekšsēdētāja Signe Skutele.

Kā ziņots, Ministru kabinets piekrita likvidēt RPIVA, to pievienojot LU. RPIVA kā atsevišķa iestāde beigs pastāvēt 1.oktobrī.