Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

"Mūsu galvaspilsēta ir Maskava. Sanktpēterburga ir labākā pilsēta pasaulē". Mācību materiālos iekļautie teksti šokē vecākus

© Flickr

"Atliek tikai izteikt nožēlu, ka tāda ir situācija," TV24 raidījumā “Aktuālais par karadarbību Ukrainā” raidījuma skatītāja ziņu komentē Zemessardzes štāba virsnieks, komandkapteinis Normunds Adamovičs. 

Raidījuma skatītāja ziņa manāmi pārsteidz raidījuma vadītāju Jāni Labucu, kurš atzīst, ka šis jautājums būtu analizējams dziļāk un plašāk.

“Pilnīgs vājprāts! Jau divus gadus mēs redzam, kā debilā Krievija nogalina, izvaro, iznīcina ukraiņu tautu! Bet 6. klases mācību materiālos manam bērnam ir jāapgūst valoda caur šādiem tekstiem!

"Mana valsts ir Krievija. Tā ir liela un interesanta. Mūsu galvaspilsēta ir Maskava. Sanktpēterburga ir labākā pilsēta pasaulē."

Jau tā man jaunietis bija jāpārliecina par to, ka valoda nav vainīga un tā ir jāapgūst. Varbūt nav jāsamazina mazās skolas, bet drīzāk izglītības ministrijas pārēdušies ierēdņi, kuri nespēj to izmainīt? Slavenā kompetenču izglītība, kur jāmācās domāt,” raksta raidījuma skatītājs.

Ekrānuzņēmums / la.lv