Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Rīgā, Viļņā vai Tallinā? Kurā Baltijas valstī šobrīd ir vislētākā degviela?

© f64.lv, Raitis Plauks

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinājās, tikmēr Tallinās tās palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Viļņa, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Tallinā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,2% - līdz 1,694 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,6% - līdz 1,714 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā piektdien 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,3% - līdz 1,529 eiro par litru, bet dīzeļdegviela maksāja 1,634 eiro par litru, kas ir par 1,2% mazāk nekā pirms nedēļas.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena palielinājās par 3% - līdz 1,739 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 0,6% - līdz 1,629 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ bija stabila tikai Rīgā, kur arī šo darba nedēļu noslēdza pie 0,745 eiro par litru atzīmes. Tallinā autogāzes cena palielinājās par 1,5% - līdz 0,68 eiro par litru, savukārt Viļņā tā samazinājās par 3% - līdz 0,652 eiro par litru.