Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Latvijā

Atklāj jaunu informāciju saistībā ar Jaunagda naktī pazudušo Lauri Zaubi

© bezvests.lv

Jaunā gada naktī no svinību vietas izgāja 23 gadus vecais Lauris Zaube. Līdz šim brīdim viņš nav atradies vai atrasts. Organizācija "Bezvests.lv" informē par Laura meklēšanas pasākumiem.

Svētdien Bezvests.lv organizēja Laura Zaubes meklēšanas misiju, pārbaudot vairākas ūdenstilpes ar dažāda veida speciālo zemūdens aprīkojumu.
Lauris Zaube joprojām nav atrasts, bet meklēšana turpinās.
"Šajā dienā ārā bija ļoti auksti, paldies visiem brīvprātīgajiem, kuri atrada laiku un spēku - ir grūti tādos mīnusos vairākas stundas pavadīt zem klajas debess. Pateicamies arī teritorijas īpašniekam par sadarbību un atsaucību, vēsta organizācija.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Jaunā gada naktī no svinību vietas izgāja 23 gadus vecais Lauris Zaube.

Laura brālis Māris stāsta par tuvinieka gaitām, ko izdevies fiksēt gadumijā. Mēģināts izsekot brāļa telefona navigācijai.

Māris stāsta, ka 1. janvārī plkst. 3.30 lokācija brāļa navigācijai pazuda. Pēdējā lokācija bija uz dambja - vienā pusē ir Lielupe, otrā pusē - grāvis un pa vidu dambis. 50 metrus tālāk atradusies māja. Brāļa telefons izslēgts un sazvanīt viņu nevarot.

"Draugi plkst. 4 gāja viņu meklēt, kas bija pusstundu pēc lokācijas pazaudēšanas. Vairāk nekādas informācijas nav. Jaka bija palikusi viesu namā,” stāsta brālis.

Puisis pēc iziešanas, visticamāk, devies Gātciema virzienā, un viņa pēdējā atrašanās vieta ir fiksēta pie dambja. Valsts policija aicina atsaukties cilvēkus, kuri bija Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā viesu namā “Pēterstraupes” un kuru rīcībā ir attēli vai video, kuros būtu redzams Lauris Zaube.

Informāciju aicinām sūtīt uz e-pastu: meklesana@riga.vp.gov.lv, norādot precīzu laiku, cikos attēls vai video uzņemts, kā arī kontakttālruni, lai nepieciešamības gadījumā varētu sazināties. Tāpat arī aicinām ziņot, ja ir kāda meklēšanai būtiska informācija. Policiju var sazvanīt pa tālruni: 67086678 vai 110.