Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Latvijā

Olainē atvērta vēl viena "Virši A" degvielas uzpildes stacija

© Vladislavs Proškins/f64

Energoresursu tirdzniecības uzņēmums AS "Virši-A", kas strādā ar zīmolu "Virši", atklājis pilna servisa degvielas uzpildes staciju Olainē iepretim jau esošajai "Virši-A" stacijai, teikts paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Iepriekš jau ziņots, ka "Virši-A" investē sešus miljonus eiro jaunas degvielas uzpildes stacijas būvniecībā Olainē, trīs staciju, kas atrodas Rīgā un Zīlānos, pārbūvē, kā arī divu jaunu "Virši-A" franšīzes staciju attīstībā Preiļos un Krāslavā.

"Virši-A" valdes priekšsēdētājs Jānis Vība norāda, ka šī būs jau 73. "Virši-A" stacija, tādējādi turpinot virzību uz uzņēmuma stratēģisko mērķi, kas paredz līdz 2024.gada beigām nodrošināt vismaz 80 degvielas uzpildes staciju tīkla pārklājumu visā Latvijā.

Jaunatvērtā stacija Olainē strādās visu diennakti un nodrošinās automātiskās degvielas uzpildes iespējas, populārākos degvielas veidus (95. un 98. markas benzīns, dīzeļdegviela), izlejamo vējstiklu šķidrumu, kā arī plašu dzērienu, uzkodu un auto preču klāstu blakus esošajā "Virši" veikalā.

Šī gada rudenī "Virši-A" sāka pilna servisa degvielas uzpildes stacijas būvniecību Siguldā, kur paredzēta arī "Virši-A" elektroauto uzlādes punkta uzstādīšana. Atklāšana plānota 2024.gada pavasarī.

Savukārt Sarkandaugavā, Tvaika ielā, novembra beigās tiks atklāta energoefektīva un jauniem standartiem atbilstoša stacija. Vēl vienas stacijas atklāšana šogad gaidāma arī Čiekurkalnā - gada nogalē savas durvis klientiem vērs "Virši-A" stacija Viskaļu ielā.