Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Divi Latvijas pludmales volejbola dueti ar uzvarām uzsāk Maljorkas "Futures" turnīru

© Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas duets Aleksandrs un Mihails Samoilovi ceturtdien ar panākumu uzsāka pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Maljorkas "Futures" turnīru, kamēr citā mačā pie panākuma tika Gustavs Auziņš un Jānis Šmēdiņš.

Ar pirmo numuru sacensībās izliktie Samoilovi pirmajā A grupas mačā ar 2-0 (21:18, 21:11) pieveica ar 16.numuru izsētos spāņus Horhi Paskuāli un Blaju Viljanovu Alapontu.

Savukārt otrs Latvijas pāris Auziņš/Šmēdiņš, kuri izsēti ar trešo numuru, C grupas pirmajā cīņā ar 2-0 (27:25, 21:15) uzvarēja 14.numuri izliktos mājiniekus Danielu Moreno Ferreru un Roberto Sanfeliku.

Samoilovi piektdien otrā grupas spēlē tiksies ar lietuviešiem Arnu Rumseviču un Tomu Staseviču (9.), kamēr Auziņš un Šmēdiņš spēkosies ar vāciešiem Simonu Kulceru/Benetu Ponievacu (6.) vai Francijas duetu Žoadels Gardoks/Kerans Duvals (11.).

Jau vēstīts, ka sacensību kvalifikāciju trešdien nespēja pārvarēt Bruno Bulgačs/Sandris Bērziņš. Ar 12.numuru izsētais Latvijas pāris pirmajā atlases kārtā ar 0-2 (15:21, 20:22) piekāpās francūžiem Žodēlam Gardokē/Kēranam Duvālam.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.