Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Latvijā

Siguldā pazudušās piecgadīgās Evitas meklēšana turpinājās visu nakti; policija aicina palīgā brīvprātīgos (papildināts 10:46)

© Valsts policija

Visu nakti Valsts policija un dienesti nepārtraukti veikuši meklēšanas pasākumus gan ar cilvēkresuru, gan tehniskiem līdzekļiem un peldlīdzekļiem, lai atrastu piecgadīgo Evitu, kura pazuda Siguldā, Gaujas pludmalē.

Valsts policijas aicina atsaukties personu, kura vakar pilotēja dronu Siguldā, Gaujas upes pludmalē, kur pazuda meitene!
Turpinot Siguldā pazudušās Evitas meklēšanu, Valsts policija ir saņēmusi informāciju, ka vakar, 26. jūnijā, Siguldā, Gaujas upes pludmalē kāda persona pilotējusi bezpilota lidaparātu laika posmā no pulksten 14.00 līdz 16.00 - brīdī, kad meitene pēdējo reizi redzēta.
Valsts policija aicina atsaukties šī drona īpašnieku un sazināties ar policiju! Iespējams fiksētais videomateriāls var būtiski noderēt meitenes meklēšanā. Tāpat policija aicina atsaukties aculieciniekus vai personas, kuras vakar atradušās šajā pludmalē vai kuru rīcībā ir jebkāda informācija, kas var palīdzēt meitenes meklēšanā, zvanot 67950402 vai 110!

Līdz šim pārmeklēta plaša teritorija Gaujas abos krastos, pašā Gaujā un vienlaikus arī pilsētā. Meklēšanā iesaistījušies arī bezvests.lv pārstāvji, kuri naktī teritoriju pārbaudījuši ar termokamerām.

Šorīt meklēšanas pasākumos iesaistīts arī Valsts robežsardzes helikopters.

Meklēšanas pasākumi turpinās un Valsts policija aicina brīvprātīgos šodien pulksten 9.30 pulcēties Peldu ielā, Siguldā. Rūpēs par brīvprātīgo drošību, aicinām iedzīvotājus neveikt pašrocīgas meklēšanas pasākumu darbības, bet gan sekot policijas norādēm.

Šobrīd policijai izskata vairākas versijas saistībā ar meitenes pazušanu.

Vienlaikus Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri vakar atradušies Siguldā, Gaujas pludmalē un ir redzējuši meiteni vai jebkādas ar viņu saistītas situācijas. Aculieciniekus vai personas, kuru rīcībā ir jebkāda informācija, kas var palīdzēt meklēšanā, aicinām zvanīt uz tālruni 110!