Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

"TechChill" aicina jaunuzņēmumus sacensties par starptautisku investoru uzmanību

© f64.lv, Lauris Aizupietis

Baltijas reģiona tehnoloģiju un jaunuzņēmumu nozares pasākums "TechChill" atklājis pieteikšanos ikgadējām jaunuzņēmumu sacensībām "Fifty Founders Battle", pavēstīja "TechChill" pārstāvji.

Sacensībās aicināti piedalīties dažādu jomu agrīnās stadijas jaunuzņēmumi, lai savā starpā sacenstos par starptautisku investoru uzmanību, uzvarētāja titulu un galveno balvu - 10 000 eiro naudas prēmiju no "TechChill".

Pieteikšanās termiņš sacensību pirmajai atlases kārtai ir līdz 1.aprīlim, kad no visiem pieteikumiem tiks atlasīti 50 daudzsološākie Baltijas, Skandināvijas un Centrāleiropas reģiona jaunuzņēmumi. Katrs pretendents iegūs iespēju prezentēt savu biznesa ideju uz "TechChill" virtuālās skatuves vairāk nekā 200 aktīvu investoru un pasākuma skatītāju priekšā.

Sekojot nozares tendencēm, īpašs uzsvars šogad tiks likts uz finanšu tehnoloģiju jeb "FinTech", bizness-biznesam (business-to-business (B2B)), mākslīgā intelekta tehnoloģiju, robotikas, kā arī ilgtspējas apakšnozaru jaunuzņēmumiem.

Jau vēstīts, ka, pielāgojoties globālās Covid-19 pandēmijas ieviestajām korekcijām, "TechChill" šogad norisināsies digitālā formātā divas nedēļas no 7.maija līdz 21.maijam..

Bezpeļņas organizācija "TechChill" ir Latvijas jaunuzņēmumu vides pārstāvju iniciatīva. Tās mērķis ir veicināt tehnoloģiju un jaunuzņēmumu ekosistēmas attīstību, starptautisko atpazīstamību un investīciju piesaisti. Organizācijas nozīmīgākais ikgadējais notikums ir tās organizētā starptautiskā konference "TechChill".