Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Desmitgadi sagaidām ar jaunu dizainu un stabilu vietu Latvijas lasītāko portālu sarakstā

© f64

20. maijā “Neatkarīgās Rīta Avīzes” portāls “nra.lv” svinēja pirmo apaļo jubileju, ar gandarījumu nododot auditorijai arī savu jauno vizuālo tēlu.

Portālā “nra.lv” atradīsiet daudz vairāk pievilcīgu attēlu, lielāku fotogaleriju un video sižetu klāstu. Tāpat īpaši rūpīgi ir izveidots portāla sākuma lapas dizains, kas ieguvis dinamiskākus vaibstus. Tagad portālā ir vairāk svarīgu ziņu, īpaši akcentētas un izceltas aktuālās tēmas - hokeja čempionāts, vēlēšanas, Latvijas simtgade. Paplašinot galveno ziņu bloku, tiek dotas plašākas izvēles iespējas gan tiem lasītājiem, kas vēlas sekot līdzi sociālpolitiskajām aktualitātēm, gan tai auditorijas daļai, kas priekšroku dod izklaidei, interesantai lasāmvielai, praktiskiem ieteikumiem, receptēm un veselības padomiem.

Būsim kopā arī turpmāk, lai Jūs zinātu svarīgo, aktuālo un interesanto!

“Ar gandarījumu secinām, ka savu desmitgadi portāls “nra.lv” sagaida ar stabilu lasītāju novērtējumu. Jau kopš pērnā gada portāls ir uzsācis neatlaidīgu augšupeju, šobrīd sasniedzot 7. pozīciju Latvijas visvairāk lasīto mediju sarakstā,” stāsta portāla “nra.lv” galvenā redaktore Ilze Zālīte.

Būsim kopā arī turpmāk, lai Jūs zinātu svarīgo, aktuālo un interesanto!