Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Svarīga informācija bijušajiem un esošajiem "Liepājas metalurgs" darbiniekiem

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Liga Shenfelde savā facebook kontā publicējusi informācija, kas var būt noderīga ikvienam, kas strādājis "Liepājas metalurgā".

"Labdien dārgie esošie un bijušie MAS Liepājas metalurgs un MAS KVV Liepājas metalurgs kolēģi!!!
Šodien atklājām nepatīkamas izmaiņas par mums veikto VSAOI apjomā par laika posmu no 2013.gada septembra (ieskaitot) līdz 2014.gada decembrim (ieskaitot). Proti, ja (man personīgi) šī gada februārī VSAA uzziņā uzrādījās, ka VSAOI ir samaksātas par minēto laika posmu, tad šobrīd (25.10.2017.) to vietā redzamas vien 0,00.


Jau biju aicierājusi uz VSAA, kur saņēmu atbildi, ka "jā, ir kļūda", "izlabosim", bet diemžēl Latvijā netiek pieņemti un izskatīti actio popularis iesniegumi un uz manu jautājumu, vai VSAA to nevar kolektīvi izlabot, atbilde bija noraidoša un aicinoša katram individuāli pieteikties. Tad nu nekas cits neatliek, kā "sapurināt" VSAA katram atsevišķi.


Tā kā tas ir periods, kas skar ne tikai šobrīd metalurgā strādājošos, bet arī visus tos (~1800), kurus atlaida 2013.gada novembrī, silti aicinu visus esošos un bijušos metalurgus pārbaudīt portālā www.latvija.lv informāciju par samaksātajām VSAOI par sevi minētajā periodā.


Ja redzat, ka AS Liepājas metalurgs šai periodā nav veicis par jums VSAOI, lūdzu personīgi vēršaties VSAA tuvākajā filiālē (Liepājā tas ir Graudu ielā 50).
Tāpat silti aicinu šo informāciju nodot arī saviem radiem, draugiem, kolēģiem (esošiem, bijušiem) gadījumā, ja zinat, ka kāds no viņiem iepriekš ir strādājis AS Liepājas metalurgs.


Papildus gribēju uzsvērt, ka uzņēmums šajā gadījumā iemaksas IR veicis, bet VSAA radusies kļūda, kā rezultātā veiktās iemaksas neuzrādās."