Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Latvijā

Prognozes: Ko gaidīt no jaunā "iPhone 8"

© REUTERS/ SCANPIX

3.lapa

Minējums #3 - lietotājus gaida uzlabots interfeiss

“Ap jauno “iPhone” ir sacelta ļoti liela ažiotāža, tāpēc mēs ceram ieraudzīt pilnīgi jaunu ierīci ar unikālu dizainu. Runā, ka jaunā tā OLED ekrānam būs noapaļoti stūri, šaurāka ārējā mala un tas sasniegs 5,8 collas, kas jau ir visai interesanti, jo tik liels ekrāns “iPhone” viedtālruņiem vēl nav bijis,” skaidro Birnbaums.

Klīst arī runas, ka jaunās ierīces būs pieejamas trīs krāsās - baltā, melnā un kapara, turklāt tām vairs nebūs tik raksturīgās “Home” pogas - šī poga tiks aizstāta ar šauru rīkjoslu, kas būs pārvietojama pa ekrānu. Tāpat šajos viedtālruņos būšot iestrādāta papildinātās realitātes tehnoloģija, kā arī “iPhone to iPhone” maksājumu funkcija un bezvadu uzlādes iespēja.

Bet “Bloomberg” autors Marks Gurmans min, ka jaunais “iPhone” interfeiss varētu būt īpaši piemērots tiem, kam patīk lietot vairākas mobilās aplikācijas vienlaikus. Turklāt šajā viedtālruņa modelī īpašnieka atpazīšana tiks veikta nevis pēc pirkstu nospieduma, bet gan pēc sejas pantiem. Tas nozīmē, ka ierīces paneļa augšējā daļā vajadzētu būt iebūvētam 3D sejas atpazīšanas sensoram, kas atbloķē tālruni un ļauj autorizēties, lai veiktu maksājumus, kā arī infrasarkanajam sensoram, kas palīdz atpazīst seju tumsā.

“Ņemot vērā, ka Gurmana līdzšinējie minējumi par dažādām viedierīcēm ir bijuši visai precīzi, tiek uzskatīts, ka arī šoreiz tiem ir diezgan liela ticamība pakāpe. Gaidīsim, ko teiks pats “Apple”,” tā Birnbaums.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā